A Cypromix fogamzásgátló csak a cisztáimat szünteti meg (PCO), vagy az agyamban lévő hipofízis daganatot is visszahúzza?
hát vérképem (hormon eredmények) valamint vércsoportom alapján nekem se burgonyát, se olajokat (kivétel oliva) se húsokat, se paprikát paradicsomot, se búzából készült lisztes tésztákat nem szabadna ennem, italból kerülni a teát kávét, alkoholosat, szörpöket (műanyag) mer el van savasodva szervezetem.
Csak vizet és természetes gyümilevet ihatnék, rízst ehetnék, zöldségből gyümölcsből inkább zöldet és amiben sok a vas (meggy, spenót stb) halból is csak egy két félét. De az a baj, hogy én elég vékony vagyok, a cukrom is gyakran leesik, és az sem jó ha egyoldalúan táplálkozom, sőt nekkem kifejezetten mondták hogy só hiányom van, meg az kicsit benn tartaná a vizet, ami jó mer sokat pisilok és sokat fogyok is. Sósat amúgyis kívánom, ásványi anyagtól nem szabad megvonni a szervezetet, amit te eszel az azért jó mert lúgosítja a szervezetet. De én nem is érzem jól magam akkor ha csak zöldséget, csak halat, vagy rízst eszem, van amit a gyomrom nem bír, meg elég vérszegény is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!