Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők:Ti tesztek éjjelre...

Lányok, nők:Ti tesztek éjjelre tampont?

Figyelt kérdés

félek tenni éjjelre,mert mindenki azt mondja,hogy fekvő állapotba sokkal több jön és nagyon megtelik és megduzzad.akkor pedig lehet nem jön majd ki.meg azt írja,hogy 8 óránál többet ne legyen bent.

ti hogy oldjátok meg?

OB normal-t szoktam használni,eddig volt,hogy elég sokat benthagytam de könnyen kijött,de éjjelre tenni mégis félek.

15-lány

2010. júl. 19. 13:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Baromság, a tampon nem okoz meddőséget, csak az elhanyagolt (és otthon házilag kezelt) fertőzések.

Egyébként egy másik tévhit: a vérzés mennyisége NEM függ a napszaktól. Azért tűnik soknak az éjszakai vér, mert vízszintesen fekve összegyűlik, és egyben folyik ki reggel a wc-ben, pisiléskor.

Kérdező, a lényeg, hogy alvás előtt közvetlenül és felkelés után azonnal cseréld. Ha éjszaka felébredsz, akkor is. Egyébként semmi bajod nem lesz.

Ilyen melegben sokkal kényelmesebb és jobb, mint a betét.

2010. júl. 19. 14:57
 12/12 gumimaciné válasza:

Én is használok/tam éjszakára.

De most hallottam egy előadást arról, hogy a hüvelybe felhelyezett súly (és a tampon, főleg a "teli" tampon is ide értendő) rossz hatással van a hüvely vérkeringésére, ami pedig sorvasztja az izmokat.

Így növeli a későbbiekben az inkontinenciára való hajlamot.

Azóta inkább betétezek.

2010. júl. 21. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!