félek tenni éjjelre,mert mindenki azt mondja,hogy fekvő állapotba sokkal több jön és nagyon megtelik és megduzzad.akkor pedig lehet nem jön majd ki.meg azt írja,hogy 8 óránál többet ne legyen bent.
ti hogy oldjátok meg?
OB normal-t szoktam használni,eddig volt,hogy elég sokat benthagytam de könnyen kijött,de éjjelre tenni mégis félek.
általában éjjel 1-2 -kor fekszem le,ha olyankor beteszem és felkelek déli 1-2 fele, és akkor kiveszem,az sok?
2010. júl. 19. 13:25
2/12 anonim válasza:
Én éjszakára is tampont használok már évek óta,soha nem éreztem még hogy nehezebben jönne ki reggel!:)
2010. júl. 19. 13:25
3/12 anonim válasza:
nekem este szinte semmi nem szokott jönni..
2010. júl. 19. 13:26
4/12 anonim válasza:
Ha logikusan gondolkozol, akkor rájössz, hogy pont fekvő helyzetben nem jön több ( gravitáció)...inkább azzal van a gond, hogy több óráig benn van, mert míg nappal 2-3-4 óránként cserélsz, addig éjjel legalább 8-9 órát alszol, és nem tudsz közben cserélni...én volt, hogy használtam éjszakára tampont, de nem az első napon. Hosszú távon egyébként is egészségesebb betétet használni éjjel, de nekem azzal pl. az a bajom, hogy hiába nagy a méret, mégis úgy alszom, hogy a leghülyébb helyeken ázik át, és mindig moshatom a lepedőimet, meg áztathatom őket!
Szóval egyszer-egyszer lehet tamponban is aludni, főleg ha már a vége felé tartasz a mensinek.
2010. júl. 19. 13:26
5/12 anonim válasza:
Éjjelre is használom még egyszer sem szorult be :).
Nem tud olyan nagyra duzzadni, hogy beszoruljon, mert
1.) nincs is benne annyi vatta 2.) a hüvelyed nagyon tágulékony, még egy kisbaba is átfér rajta, egy tampon nem tud csak úgy beszorulni.
2010. júl. 19. 13:27
6/12 anonim válasza:
35 éven keresztül használtam tampont (mostmár nincs rá szükségem a klimax miatt), éjjel is, egyszer sem szorult be, nem szakadt le a madzagja, semmi bajom sem volt vele.
2010. júl. 19. 13:32
7/12 anonim válasza:
4 éve használok tampont, éjjelre is. Éjjel fekvőhelyzetben kevesebb jön ki. Sosem kell aggódni azért, hogy nem jön ki, mert ha annyira megtelik magától kicsúszik, ha mégsem így lenne, akkor guggolj le és kezd kinyomni, ki fog jönni. Én általában cserélek éjjel is, ha felébredek. Így nincs baj, hogy 8-9 órát bent van, mert általában mindig felébredek hajnalban minimum egyszer. Akkor meg kicserélem aztán kész.
2010. júl. 19. 13:37
8/12 anonim válasza:
Éjjel kevésbé vérzel mint napközben,mivel nem mozogsz annyit. Beszorulni nem tud,minél jobban megtelik egy tampon,annál egyszerűbb eltávolítani. Ha nem alszol túl sokat(12-13órákat) akkor nyugodtan használhatod éjjelre is. Én éjjelre itthon betétet részesítem előnyben mondjuk.
2010. júl. 19. 13:41
9/12 anonim válasza:
sztem se kell aggódni én is már 6 éve használok tampont éjszakára..és ugyan ugy kijön mint nappal!..És nem vézel többet inkább csak kevesebbet!..és igen egyedül azzal van baj h éjjel senki se cserélgeti max aki felkel véletlenül és eszébe jut ..de ez is csak ritka dolog..elvileg a tanpont ha bennt hagyod éjszakára előfordulhat h nem lesz gyereked..de ez is csak ritkán fordul elő..mivel valamit termel a szervezetedben a tampon.de nem kell megijedni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!