Pisiléskor furcsa érzésem van, kicsit olyan mintha fájna de mégsem, és ma vér is jött vele. Miért?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 napja szeretkeztünk párommal(kimaradt elég sok idő, mert elutaztam) és azóta ilyen... szerintetek mitől lehet?: S2010. júl. 19. 11:03
1/5 anonim válasza:
Bacik vannak a vizeletedben, szerintem elkaptad az e. coli bacit, és hólyaghurutod lett tőle. Nekem is sajnos nagyon gyakran előfordul. Mindenféleképpen menjél el urológushoz, mert a másik, hogy veseköved is lehet.
A párodat is mindenféleképpen lássa doki, mert jöhet a ping-pong effektus. Addig is nagyon sok folyadék, tőzegáfonya, urogin, hogy kimossa a cuccost!
3/5 anonim válasza:
szerintem vesekő ha már véres is
4/5 anonim válasza:
valószínű , hogy hólyaggyulladás, háziorvos vagy urologus
5/5 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok, ugyhogy sztem nőgyógyász kéne.. de amugy az a gáz hogy tegnap votl ugye és estére elismult már csak kicsit fájt ma reggel meg egyáltalán :S
2010. júl. 20. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!