Hogy lehet guggolás nélkül a természetben pisilni?
Úgy guggolj le, hogy a hátad mögött legyen egy fatörzs. Nem kell feltétlen középen, csak elég közel legyen. És ha leguggultál, annak támaszkodj.
A másik a tölcsér. Ha ennyire nehezen megy a dolog, legyen nálad papírpohár, nylonzacskó, tejesdoboz. Szal bármi, amit eldobhatsz utána.
Szia!
Én három pózt tudok:
1. gugolj
2. csak a térdedet hajtsd be és a combodon támaszkodj meg!
3. tégy valamit a térded hajlatába és gugolj azon úgy, hogy az segítsen Téged megtartani!
Remélem érthetően írtam le?
Sok sikert és kellemes kirándulásokat!!!
Ha széles terpeszten valóban leguggolsz teljesen (annyira, hogy jobban már nem is tudnál lejjebb ereszkedni, tudod, ahogy a kisgyerekek guggolnak pl. a homokozóban), egyszerűen lehetetlen, hogy lepisild magad.
Sorrend:
1.)nadrág, bugyi térdhajlatig le (lejjebb ne, mert akkor lepisiled)
2.)széles terpeszben leguggolsz, ahogy fent leírtam, teljesen leereszted a fenekedet. Így nem erőlködnek a combizmok.
3.) pisilsz
Arra figyelj, hogy lejtős területen mindig az emelkedőnek háttal légy (ha szemből guggolsz le, hátrafelé felborulhatsz, oldalról a cipődre folyik a pisi)
Na, remélem, most már sikerül tisztán megúsznod :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!