Barna folyás? Mi bajom lehet?
Ciszta, mióma lehet, vagy bármi egyéb hormon probléma. petefészek felfazas után is volt nekem pl, de nagyon durva volt, 40 fokos láz mellett.
Illene orvoshoz menned, mert lehet magától el se fog múlni.
Bármitől előfordulhat, pajzsmirigy alul vagy felül működés miatt, nagy stressz, nem tudom hirtelen, esetleg keress rá a neten. De ciszta is okozhat ilyet, az meg vagy felszívódik, vagy nem, miómát is említettem, de az meg úgy tudom inkább idősebb korban szokott jelentkezni. Rákszűrésen mikor voltál utoljára?
De pl nekem is volt ilyen időszak, két hónapban is kétszer jött meg, aztán visszaállt a rendszer, azóta se tudom mitől lehetett, bár ez olyan 16 éves koromban lehetett, akkor meg még kB normálisnak mondható.
Most is hasonló problémám van nekem is, havonta kétszer minimum megjön, meg fáj is, de nekem a szülés utáni hormontáram nem állt be. ☹️
Amíg nem jutsz el orvoshoz, esetleg valami mensi-petefészek-méh működést elősegítő gyógyteát ihatsz, biztos kiad valamit a Google , c vitamin se árt
nem voltam még rákszűrésen, tavaly voltam már egyszer hasonló miatt nőgyógyásznál, akkor kaptam rá gyógyszert amitől visszaáált minden
lehet hogy keresek itt kint egy orvost akkor:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!