Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért csak nōk vannak a...

Miért csak nōk vannak a székrekedéses meg a hasmenéses reklàmokban?

Figyelt kérdés
Kezdem őket sajnálni mintha ha csak nekik lehetnének ilyen gondjaik
2019. nov. 19. 06:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Jó kérdés....
2019. nov. 19. 06:24
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

"Miért csak nōk"

Nem csak nők.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem minden linkből olvasható ki, de székrekedés és hasmenés témájú oldalakról másoltam.

2019. nov. 19. 06:49
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
#2 ezeket láttad valaha a tvben? Én is tényleg csak nőket látok.
2019. nov. 19. 06:52
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Mert nővel mindent el lehet adni.
2019. nov. 19. 07:04
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Nőkkel általában hatásosabbak a reklámok.
2019. nov. 19. 07:09
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
De az semmi az anatómia könyvekben is ha valamit be kell mutatni akkor az illusztráció is női alak és ha a nemi szerveket nézzük akkor van egy méhe és lentebb meg ott vannnak a herét, kérdem én miért??
2019. nov. 19. 08:23
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Ismerosi es rokoni korben egy ferfi sincs aki szekrekedeses lenne viszont van egy csomo no. Szerintem oket jobban erinti. Nekem sem emlekszem hogy lett volna valaha szekrekedesem. Esetleg kisgyerekkent. Hasmenes az unisex. Ott jogos a kerdes ha igy van. Panaszt fogok tenni az egyenlo banasmod hivatalnal. Tuntetest szervezek pentekre. A tuntetes hivatalos szolama a "mindenki f*sik" lesz. Ezt varjatok a zaszlokra es molinokra. Veget vetunk ennek a remalomnak egyszer es mindenkorra. Felhaborito hogy f*so ferfiakat nem mutatnak a reklamok.
2019. nov. 19. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

Mert a férfiak, óh, kérem szépen, tökéletesek. Főleg a reklámok agymosott, önelégült "férfi" alkotói szerint.

Nem tetszettünk tudni? Ők nemhogy nem finganak, hanem egyenesen párologtatnak. Nekik nem megy a hasuk - csak mi mossuk a szaros gatyájukat, csecsemő koruktól kezdve, végeelgyengülésig.

Az ember az ember, és ha testi gondjai vannak, akkor mindegy, hogy egyébként mi lóg vagy nem lóg a lábai között. Egyébként eléggé megalázó, ahogy a reklámok általában kezelik a nőket és a férfiakat. Tiszt a kiv-nek.

2019. nov. 19. 08:36
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Clarex reklámban is pasi volt, aki után futott az asszony a Clarex-szel, mert ment a hasa.
2019. nov. 19. 09:45
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
*Cralex
2019. nov. 19. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!