Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális az, ha tisztasági...

Normális az, ha tisztasági betét nélkül nem tudok élni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Olyan 12-13 éves korom óta annyi folyásom van, hogy tisztasági nélkül nem tudok meglenni. Éjjel-nappal kell. Olyan 3 óránként, néha elég egy nap 3x cserélnem. Azonban még éjszakára is kell beraknom. Olyan még sose volt, hogy ne legyen a bugyimban betét. Normális ez? Akárhova megyek, mindig kell, hogy legyen nálam betét :/ Úgy szégyellem. Mi lesz, ha megtalálom életem szerelmét? Nem fogok merni előtte levetkőzni. Mindig azt fogja látni, hogy betét van a fehérneműmben... A boltban is kínosnak érzem, hogy fiúk előtt ezt kell vennem.

20/L

2019. nov. 9. 22:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát úgy kiskoromban, mikor kezdődött. Olyan 12-13 évesen. Mondjuk akkor már nem voltam kicsi:D
2019. nov. 10. 14:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha most vagy 20 èves akkor ideje újra megnèzetni magad egy dokival

Az a biztos amit egy nőgyógyász mond.

2019. nov. 10. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
17%
Megint a betétfétises... ne dőljetek be neki.
2019. nov. 10. 18:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is mindig hordom, engem inkább az zavar, ha nincs bent.

Nézd, nincs ezen mit szégyellni! Ha folyásod van, akkor az bizony távozik belőled, ha tetszik, ha nem. Amíg nem tudnak gyógyírt bajodra (pl nőgyógyász) addig túl sok lehetőséged nincs: vagy megbarátkozol a betéttel, vagy pedig elhagyod, viszont folyásod akkor is lesz, ami majd a bugyidon köt ki. Viszont, ha ilyen sok a folyásod, és nem akarsz egész nap ázott bugyiban tocsogni(ami baromi kellemetlen érzés), akkor kénytelen leszel bugyit cserélni naponta többször, ami jóval körülményesebb a betét cseréjénél. Végülis van választásod, ha inkább a bugyid cserélgetnéd, akkor annak kell nálad lenni betét helyett. 20 éves felnőtt nő vagy, neked kell döntést hoznod a dologban.

Amúgy a legtöbb pasinak fel sem tűnik a betét, akinek meg mégis, az abban szituban nem azzal fog foglalkozni, h mi van a bugyidban, hanem azzal, h ő minél előbb benne legyen. :D És ha már itt járunk, szerinted melyik a rosszab: ha netán meglátja a bugyidban a betétet, vagy pedig az, ha benyúl egy ázott, nyirkos bugyiba?!

2019. dec. 21. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!