Hogyan történik egy szűz lánynál a kenetvétel?
Nem feltétlen fog rákszűrést végezni.
17 évesen, még szűzen mentem vélt fertőzéssel orvoshoz először, megmondtam, hogy még nem élek nemi életet, és semmit nem dugott fel egy pálcikán kívül.
Viszont ezt a tényt mindenképp mondd el neki.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Örülök, hogy volt, aki átérezte, milyen fontos számomra az, hogy egy fiúval történjenek meg az ilyesmi dolgok. Tisztában vagyok azzal, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat esetekben fontosabb ezeknél, viszont több fórum olvasgatása után 70%ban az jött le nekem, hogy egyszerű fertőzés esetén (főleg szűz pácienseknél) egy apró vattás pálcikával törlik meg a hüvelybemenetet, vagy egy kicsit beljebb. Ehhez miért lenne szükség kacsára?
De voltak eltérő válaszok is, ezért tettem fel a kérdést, bár még érdemben nem kaptam választ.
#11 köszönöm, de a Te válaszod mellett a többiek eléggé elbizonytalanítanak.
Tervezünk a párommal már szexuális életet élni, ez a másik ok, amiért nagyon fontos nekem, hogy ezen a vizsgálaton ne kelljen olyan dolgokat átélnem muszájból, amikkel esetleg beetetnek, vagy aminek nem is kéne megtörténnie, mert nem vagyok azzal tisztában, hogy hogyan folyik egy fertőzés gyanúja soránti vizsgálat.
11-es vagyok
Nem írtad, hány éves vagy, de ha még nem múltál el 18,akkor mehetsz gyerneknőgyógyászatra, ott úgy vettem észre sokszor megértőbbek ilyen esetekben. Nálunk (Pécsen) időpont sem kellett, egyből fogadtak.
És egyébként bármikor kérheted az orvost, ha magától nem teszi, hogy mondja el, mit csinál éppen,hátha az megnyugtat, de egész biztos, hogy direkt nem akar fájdalmat okozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!