Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan történik egy szűz...

Hogyan történik egy szűz lánynál a kenetvétel?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz, viszont nagyon izgulok emiatt. Hogyan veszik a kenetet? Egy apró pálcikát vezet a hüvelyembe? Szűz vagyok még, és számomra nagyon fontos, hogy az első dolog, ami belém kerüljön, az egy hús vér pénisz legyen, nem pedig valami kacsa. El elhet ezt kerülni? Hiszen valójában a hüvelyfolyásból veszi a kenetet, az meg mindenhol van..

2019. nov. 8. 21:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
pont mint a nem szűznél
2019. nov. 8. 21:23
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Nem a folyásból vesz kenetet. :D "Hús vér pénisz", te jó ég. :D
2019. nov. 8. 21:35
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Pont az a lényeg, hogy a méhszájról vegyen kenetet, szerinted minek használna kacsát? :D
2019. nov. 8. 21:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Fertőzés esetén miért venné a méhszájról?
2019. nov. 8. 21:37
 5/17 Liz* ***** válasza:
32%
Ha már ott vagy rákszűrést is fog csinálni, amit természetesen feltárás után, egy ecsettel a méhszáj sejtjeiből "lesodor". Ez egyébként nem csak daganatra szűr hanem más betegségeket is kimutat pl. HPV, Trichomonas. Sőt nagyon valószínű hogy bimanuális vizsgálatot is végezni fog (2 ujjal kitapintja a méhed állapotát, helyzetét). Azért a vizsgálat előtt mindenképp mondd el, hogy szűz vagy, mert akkor másképpen áll hozzád, de ne aggódj ez egyáltalán nem fájdalmas és attól, hogy ahogy írtad nem egy hús vér pénisz fog először belédkerülni, a szűzességed megmarad, ez legyen az utolsó amitől félned kell.
2019. nov. 8. 22:00
 6/17 anonim ***** válasza:
30%
Ha 2 ujjal felnyulnak neki meg szét tágítjak, mondjátok azt, hogy nem fog úgy roncsolodni a szuuhartyaja mint egy penisznel...nem kinevetni kéne, valakinek tényleg igazán fontos az, hogy egy f..#sz vegye el a szüzességét, nem egy doki. Jöhettek itt azzal, hogy a szüzességet csak egy pénisz veheti el. Lofsz#t. Talán lelkiekben igen, de biológiailag az a szuzhartya úgy meg fog szakadni, mint egy együttlét során, igen.
2019. nov. 9. 00:02
 7/17 anonim ***** válasza:
16%
Es aki ezt felfogja, az az első együttlét során érezni fogja azt amit én. Ezek lelki dolgok emberek. Ott feküdtem, és közben arra gondoltam, hogy igazán szeretem ezt a fiút, és azt mondtam szűz vagyok, holott többször magyarán szólva "megujjazott" az orvos, meg turkalt bennem. El nem tudjátok képzelni, hogy ez igenis mennyire fontos az olyan embereknek mint mi. Sírás közelében voltam. Lehet lepontozni s&g. gfejek!
2019. nov. 9. 00:11
 8/17 Liz* ***** válasza:
63%
Nem kell felháborodni, szerintem én teljesen normálisan válaszoltam. És úgy gondolom, hogy a kérdező egészsége egy picit fontosabb, de ha azért nem kezelteti a betegséget, mert nem akarja hogy az orvos "elvegye a szűzességét" az egy elég nagy felelőtlenség lenne szépen mondva.
2019. nov. 9. 01:13
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
Nem neked szólt, de nem kell "" jelbe rakni az "orvos elveszi a szüzességét" részt , mert gyakorlatilag az fog meg történni. Biológiailag igen. És ennyi. Kérdező annyit tudok tanácsolni, tenyleg jól gondold meg milyen orvoshoz mesz. Legyen kedves, megerto,és ha jobbnak látod, menj nőhöz. Vegyél hosszított felsőt, így még az oltozbol az ágyhoz mesz, takar majd, nem érzed magad kellemetlenül annyira azon a 3 méteres szakaszon. És semmi sem kötelező, igaz minden a te célodat segíti elő, de ne feledd az orvos van te érted és nem fordítva. Mindent mondj neki közben nyugodtan. Tudd, hogy akármikor abba lehet hagyni, a te döntésed. Én is állandóan beszéltem akkor a doktornak, ez most kicsit kellemetlen, ez fáj, oké ezt nem erzem, ha neked úgy jobb lesz a lelkednek, nem fog hulyenek nézni, és óvatos lesz és nem lesz baj!
2019. nov. 9. 01:56
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Készülj fel a kérdésekre is, ne akkor kelljen rajta gondolkodni. Mikor volt az első menstruáció/utolsó, általában hány napig tart,szedsz-e gyógyszert,szokott-e panaszod lenni, görcsölés, bármi.
2019. nov. 9. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!