Szex után felfázás és vérzés?
Szex után a barátnőm rend szerint felfázásos tüneteket mutat, 1-2 nap múlva. Antibiotikumra rögtön szűnik neki. Továbbá vérezget, már a szex alatt is. Nem nedvesedik jól mert már eleve fél hogy megint felfázik.
Sikosítóval egyszer próbáltuk, akkor nem vérzett, és nem jött elő a felfázás sem, de picit azért érezte mintha előjönne.
Másnak is vannak hasonló tapasztalatai illetve tanácsai?
Köszönöm.
Szia! Én Budapesti főorvossal beszélgettem erről kb. egy órát. Mondom az ő tanácsait, hátha nektek is beválik.
1. megfelelő előjáték után nedvesnek kell lennie! A nyál, krém, vagy váladék( az izgalom hatására termelődik a bartholin mirigyben a váladék, ami sikosít és keni a hüvely bemenetét) hiányában sérül a hüvely fala. Illetve, csak hogy tudd, ha nem síkos, akkor el sem megy, tehát az nem jó szex, mégha úgy csinál akkor sem. Nekem kivették mindkét bartholin mirigyem, mégis van nyák, mert átveszi más a szerepét, tehát síkos punci nélkül ne legyen szex. Ezt meg kell oldani. Masszázs, orális előjáték, sikosítós játék kézzel, ami tetszik, de alulra koncentrálva legyen 20 perc, és ne durva. Ettől el is lazul, mert nem azt érzi, hogy be kell tenni és akkor vagy csak rá kiváncsi, tehát néha szex nélkül is nyald ki, akkor ha 1 órádba telik akkor is, és ha azt mondja elég, akkor is folytasd, mert lehet csak neked akar megfelelni, EZT sosem fogod megtudni!!! A durva,hosszú szex hólyagingerlő, erős alhasi vérbőséget okoz. Tehát szoktasd hozzá, először csak finoman. Aztán had szokja. Főleg ha nagyobb kihagyások vannak.
2. A szex után azonnal pisiline kell, hogy a húgycsövön ne juthasson fel baktérium. A leöblítés történjen sima vízzel.
3. Ne mosakodja túl magát. A hüvelyt belülről ne mossa ki, mert ott védekezésre összpontosító dolgok vannak, és attól is száraz lehet. Ne féljen a szagoktól feleslegesen. Úgyis marad egy kis buké :D Nem vagyunk finnyásak ugye-ugye :D Közvetlen szex előtt, csak amit benyúlás nélkül lehet mosni, egyszer tusfürdővel és kész. A mindennapos intim mosakodó gél mar!!! Nem is szabad, sőt a nedves törlőkendő után a nedves nyirkos helyeken megtapadnak a bacik, telepednek a gombák.
4. Fehérnemű! Lehet 1-2 szexis darab a vetkőzéses időszakokra, de a mindennapi kavalkádban a hófehér, pamut, amit lehet fertőtleníteni, és nem mással mosni, főleg nem zoknival.
5. Sok víz fogyasztása !!!
6. Saját érzékenység alapján, van aki a spermára allergiás, van aki az óvszerre. Ha a spermára, akkor hüvelyöblítésre alkalmas eszközök vannak patikában, de ne vigye túlzásba, csak szex után, az sem baj, ha sima vízzel.
7. Ha menstruál még, akkor éjszakára mindenképp betétet használjon, úgy ürül minden, de napközben a tampon jobb, így nem fülled, nem dörzsöli ki mozgásnál.
Kb. ennyi, ezek vagyunk mi nők! Jó egészséget nektek! Saját tapasztalat alapján, és én sem vagyok tini :D Amíg nem élveztem rendesen a szexet, addig voltak ilyen problémáim. ez lehet lelki, testi, de a durr bele, adjunk neki, és csak legyünk túl rajta mert úgysem lesz jó érzés mindent felül ír. A jóhoz is hozzá kell szokni! ;) Mertek egymáshoz szólni? Igaziból? Pl. bocsi, de amíg a kapcsolat nem jut el arra a szintre, hogy egy nő azt mondja a férfinek, hogy ma nincs kedvem szexelni, de nagyon jól esne, ha kinyalnál … addig nincs őszinte beszélgetés szex terén. A hagyom hogy vigyen az ár, majd lesz valahogy, az egy nőnek nem fegyvere. További sok sikert a kapcsolathoz, és remélem hogy nem voltam bántó, mert állítólag hülye szokásom! Puszi!
Köszönöm a válaszokat, kifejezetten a hosszú utolsót. Nem voltál bántó. :)
Hasznosakat írtál és önzetlenül, látszik hogy segíteni szeretnél. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!