Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex után felfázás és vérzés?

Névtelenül nevű kérdése:

Szex után felfázás és vérzés?

Figyelt kérdés

Szex után a barátnőm rend szerint felfázásos tüneteket mutat, 1-2 nap múlva. Antibiotikumra rögtön szűnik neki. Továbbá vérezget, már a szex alatt is. Nem nedvesedik jól mert már eleve fél hogy megint felfázik.

Sikosítóval egyszer próbáltuk, akkor nem vérzett, és nem jött elő a felfázás sem, de picit azért érezte mintha előjönne.

Másnak is vannak hasonló tapasztalatai illetve tanácsai?

Köszönöm.

2019. okt. 31. 09:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincsen fertőzésetek, sem neked, sem neki, akkor a barátnődnek valószínűleg kemény gondjai vannak magával a szeretkezéssel, de ezt másként nem tudja közölni, csak testi reakciókkal. Először érdemes elmenni nőgyógyászhoz, egyéb orvoshoz, aki a testi gondokat vizsgálja és gyógyítja, utána pedig egy pszichológushoz vagy szexuálterapeutához, aki segít megkeresni azokat a lelki okokat, amik miatt a barátnőd hárítja a szexet és megbetegszik.
2019. okt. 31. 09:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2019. okt. 31. 09:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem lenne problémája a szexel, már nem fiatalok vagyunk, 40-50 között. Ismerjük sajátmagunkat. Nagyon elkeserítő a dolog.
2019. okt. 31. 09:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Maga a tudat, hogy hamarosan ég, csíp majd neki, elég ahhoz hogy ne is akarja a szexet.

Keressetek egy jó urológust és nőgyógyászt, így egyben lenne a legjobb.

Mióta vagytok együtt? Előtted is voltak ilyen gondjai? Mindkettőtöknek meg kellene nézetni a vizeletét, nem lehet e arról szó, hogy te is hordozó vagy, és mindig visszakapja tőled a betegséget?

Hallottam olyanról is, aki minden együttlét után bevesz egy gyógyszert ami erre van, vagy minden héten szextől független szed egy szemet.

Sok nő kínlódik ilyennel sajnos....

2019. okt. 31. 10:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt, bő fél éve. Előttem nem volt ilyen gondja és ezért nag, on szarul érzem magam.
2019. okt. 31. 10:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Hordozhatsz olyan betegséget, ami neked nem okoz panaszt, de neki igen. Keressetek fel együtt egy szakembert.
2019. okt. 31. 10:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Nászútas betegség. Olvassátok utána.
2019. okt. 31. 11:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Nászutaztok. Hülyen hangzik, de keress rá a neten. Komolyan van ilyen. Rettentő kellemetlen dolog, néhány napig én is szenvedtem tőle. Kitartást, ezért ne adjátok fel.
2019. okt. 31. 13:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Üdv a fedélzeten! Nekem 3 dolog segített, időnkénti tőzegáfonya kúra, minden együttlét után azonnal irány a wc pisilni és zuhanyzás mindkettőnknek az együttlét előtt, ha nem is közvetlenül előtte, de ne is előző nap legyen az utolsó zuhany. Nem kényelmes persze ezt mindig tartani, de jobb mint szenvedni. A vérzésnek több oka is lehet, azzal tényleg el kellene menni orvoshoz. Nekem pl méhszáj sebem van, ami kontrollt is igényel, nem jó az ilyesmivel játszani.
2019. okt. 31. 15:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak.
2019. okt. 31. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!