Barnás kocsonyás folyás 7 nappal menstruáció előtt normális?
Pont a minap olvastam a Babát szeretnék csoportban a facebookon, hogy írta egy nő hogy menstruáció előtt ilyen folyása van mint neked, és hogy erre azt mondta az orvosa hogy normális. A többire már nem emlékszem, de ez nem is lényeges.
Egyébkent nekem is volt, volt hogy hónapokig ebből tudtam, hogy megfog jönni. Szóval nyugi, normális.
Hát nem tudom, hogy a babát várók csoportjában miért mondta ezt a doktor, mert a barnás folyás menstruáció előtt az progeszteron hiányra utalhat (ha csak nem megnézték már annak a hölgynek és nem volt baja) és a progeszteron hiány pedig elvetéléshez vezethet. Szegény barátnőm már 2 babáját vesztette el így és mondták az orvosok neki, hogy emiatt. Nekem is volt ilyen, én is megnézettem magam (barátnőm bátorított) és kiderült, hogy nekem is progeszteron problémám van.
Szóval érdemes elmenni ezzel egy endokrinológushoz, ha más nem akkor megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!