Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak nekem fontos a tiszta...

Csak nekem fontos a tiszta alsónemű?

Figyelt kérdés
Meglehetősen kényes témában szeretnék segítséget, illetve megerősítést kérni. A párom teljesen természetesnek véli, ha egy alsónadrágot egy, esetleg két hétig is elhord mosás nélkül. Autószerelőként dolgozik, a munkahelyén öltözik át, nem itthon. Én csak azt látom, hogy mindig ugyanannyi alsónadrág van a fiókban. Amikor rákérdezek, azt mondja, nincs ezzel semmi gond, tőle én még nem kaptam el soha semmit. Számomra ez azt is tükrözi, hogy sajnos az anyukája nem megfelelő higiéniai útmutatóval indította el az életben, ez mégsem magyarázat arra, hogy meg sem érti, ez nem normális dolog. A másik probléma, hogy mióta ismerem, körömgombája van a lábujján. Hiába kérem, nem megy vele orvoshoz, s nem érti, miért problémázok ezen. Mivel egy kádban fürdünk, nem meglepő, hogy visszatérő hüvelygombában szenvedek, s attól félek, hogy komoly, visszafordíthatatlan egészségügyi problémát okozok ezzel magamnak. Mindezek után csodálkozik azon, hogy nincs kedvem szexelni vele. Tényleg bennem van a hiba? Hogyan magyarázhatnám meg neki, hogy ez nem normális??? (Ha egy mód van rá, segítő szándékú hozzászólást szeretnék kérni! Köszönöm!)
2019. okt. 24. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem hogy élhetsz együtt egy ilyen igénytelen emberrel? Nem lenne gusztusom befeküdni mellé az ágyba. Beszélj vele őszintén. Mondd meg neki hogy ezek a dolgok téged nagyon zavarnak, ez az oka annak hogy nem kívánod őt, te nem kérsz tőle semmi extrát csak az alapvető higiéniát. Ha nem változtat ezen akkor lépj te mert előbb utóbb bekövetkezik a szakítás. Legalábbis én nem tudnék egy ilyen emberrel együtt lenni.
2019. okt. 25. 00:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Hidd el, több ilyen beszélgetésen vagyunk túl, de mindez idáig nem sikerült meggyőznöm. Engem hibáztat, hogy túl sokat várok el, tisztaságmániás vagyok...
2019. okt. 25. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ez undorító!

Én is voltam ilyen pasival (jó ő “csak” pár napig hordta ugyanazt...)

Na, nekem is elsősorban ezért ment el tőle a kedvem (a szextől).

Mellesleg, miért nem zuhanyzol akkor? Tudom, ne te igazodj hozzá ilyen alap dologban, de mègis...

Mond meg neki kerek-perec, hogy undorító, bűzlik. (Mondhatod finoman is)

Adj neki ultimátumot; vagy rendszeresen tisztálkodik, ügyel a higiéniára, vagy otthagyod.

2019. okt. 25. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem a körömgombájától van hüvelygombád, hanem a nem teljesen tiszta alsónemű miatt a nemiszerve sem tiszta, így szex közben megváltozik a hüvelyflórád, onnan pedig nagyon könnyen kialakul a gomba.

Felnőtt embert nagyon nehéz megváltoztatni,főleg ha ennyire nem fontos neki, hogy vonzó legyen a szemedben.

2019. okt. 25. 06:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Az 1900-as évek elején ez még elfogadható lett volna, bár szerintem hetente egyszer a legtöbb ember akkor is fürdött, és tiszta ruhát vett.

Menjetek el a körzeti orvoshoz, remélhetőleg férfi az illető, és beszélgessetek el hármasban a higiéniáról. Vagy keress egy nőgyógyászt, és kérd meg a férjedet, hogy kísérjen el. Előtte beszélj a dokival, mondd el, mit vársz tőle, mert valószínűleg némileg meg fog lepődni.

Fontos, hogy egy másik férfitól hallja, tényleg nem így tisztálkodik az átlag a 21.sz-ban. A legjobb persze az lenne, ha valamelyik kollégája világosítaná fel, akkor talán elhinné, hogy nem csak valami női kényeskedés vagy úri huncutság ez a folyamatos mosakodás meg tiszta ruha mánia.

Barátnőm élettársa is ilyen volt. Amíg udvarolt, tisztálkodott, később egyre kevésbé. Ott már a gyerekek is lázadoztak, párszor elhangzott az "Apa büdös vagy, fürödj meg!" felszólítás is... Nem tudom, idővel hatott volna-e, mert szétköltöztek.

2020. okt. 19. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2021. júl. 6. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!