Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fontos, mivel lehet...

Nagyon fontos, mivel lehet gyorsítani a menzeszt?

Figyelt kérdés

Szóval,még nem állt be rendesen(16)

Előző hónapban 13.an jött meg (Július)

Most pedig ma,szombaton 17.(Augusztus)

Szerdára igazán jó lenne ha elmúlana,nekem általában 5-6 napig van meg, legutóbbi is 6 napig volt.

Az érdekelne hogy lehet e valamivel gyorsítani,mert ugye valamennyi vér mennyiségnek kell kifolynia.

Az segít ha sokat iszok és sokat pisilek?

Vagy az segít ha mozgok?

Forró fürdő ?

Valakinek valami bevált?

2019. aug. 17. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
20%

“ Aviva torna

A rendszeres sport önmagában is jó hatással van a menstruációs ciklusra, hiszen javítja a vérkeringést - az alhasi területen is. Létezik azonban egy kifejezetten nők számára megalkotott torna, ami szinte bármilyen menstruációs rendellenesség esetén bevethető természetes ellenszerként. Az Aviva lényege, hogy az alhas, a belső hasi izmok és gátizmok megmozgatásával serkenthető az adott terület vérkeringése. Ezáltal a terület működése egészségesebbé válik, a módszer által befolyásolható a menstruációs ciklus - pár nappal lerövidíthető, korábbra hozható vagy éppen eltolható.”

2019. aug. 17. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Forró fürdővel még jobban meg fog jönni, ha peched van. Mozgás is erősítheti. Hagyd a természetet, ha szerencséd van (főleg, hogy 16 vagy) alig lesz meg már szerdára.
2019. aug. 17. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki vérszegény vagy folsavhianyos akkor rovabb tart. Próbalj vastablettát meg folsavat szedni hátha hat
2019. aug. 17. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A menszesz az nem játék. A kis pisisek mind tologatni akarják, meg huzogatni, ahogy nekik tetszik.

Jut eszembe: szerdán hányra szeretnéd, he befelyeződne? Felvettelek az előjegyzésbe.

2019. aug. 17. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

A menzesz nem játék,ahogy az élet se mégis ha akarjuk hogy gyors legyen megöljük magunkat,nem de?

Te bizonyára igen öreg hölgy lehetsz.

Ha én májusban voltam orvosnál mert hónapokig nem jött meg,és az orvos adott gyógyszert hogy elősegítse,az nem játék?

Ha a menzesz nem akar gyorsan elmúlnak mint én kértem, akkor a menzesznek minek kéne megjönnie ha nem akar?

Tudtommal nem én választottam a menzeszt/lány életét/peteérést.Nem is értem miért akarsz ezért legyerekesezni,mert ha lenne egy kívánságom bizonyára valami olyan lenne hogy bárcsak gyors lenne,bárcsak ne fájna a hasam vagy a fejem,nem készülnék ki még ehhez hasonló.

Ha benned ez nem fordult meg,örülök .Gondolom kicseszett nagy feminista is lehetsz.

Sajnos én nem vagyok ilyen :)

2019. aug. 17. 19:33
 6/9 Blau Kind ***** válasza:
52%
Rozmaringlevél szálas tea. Sport.
2019. aug. 17. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2019. aug. 18. 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ezzel most nagyon megkevertél...

"Ha a menzesz nem akar gyorsan elmúlnak mint én kértem, akkor a menzesznek minek kéne megjönnie ha nem akar?"

Ja, és nem vén banya vagyok, hanem csak egy buta pasi, aki nem érti, hogy a menses miért nem jó, ahogy jön, mert ahány nő, annyiféleképpen kérné.

2019. aug. 19. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló beszabályozza (többnyire).
2019. okt. 25. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!