Ezek IR tünetek vagy hormonzavar lehet?
22 éves vagyok. Csúnya mély kinyomhatatlan lila pattanások vannak rajtam, illetve a fülem mögött tályog sűrűn. Emellett száraz és érzékeny a bőröm sok helyen. Nagyon gyorsan kiszáradok, így napi kb 3 litert meg szoktam inni. Sokszor kapok ilyen - olyan fertőzéseket(hüvelygomba, gyulladás stb).
Viszont a mensim viszonylag rendszeres, nem szőrösödök.
A teljes verkepen minden rendben, voltam vastagbél tükrözésen, ott is minden rendben. Kivizsgáltak étel allergiára és semmi.
Jövő héten kérek beutalot a nőgyógyásztol hormon es cukorvizsgalatra.
Addig is ha esetleg valakinek hasonló tünetei voltak, az mesélhetne, hogy mi volt végül a gond és hogyan oldódott meg.
Előre is köszönöm!
Nekem van ir, vannak ilyen tüneteim. A hüvelygombával nagyon sokat küszködtem, segített hogy végig csináltam egy hüvelyflóra kapszul kúrát két hétig, és minden héten azóta is felteszek egyet. hordj rendes bugyit, figyelj a higiéniára, egyél kevés cukrot.
Cukorvizsgálattal együtt nézess inzulin szintet is, több pontosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!