Mit rontottam el, hogy még mindig itt tartok?
Figyelt kérdés
Elnézést, a kétségbeesésemet tükrözi ez a kérdés. 3 éve felkerestem az endokrinológusomat, aki a 13-as Tsh-nál pm alulműködéssel már kezdett komolyan venni. Valamint IR-em is van, és inozitollal, diétával sikerült azt is rendbe tenni, már nincs hipózás, stb. Le is fogytam 10 kgt, tartottam is ezeket, nagyon örültem. Egészségesnek éreztem magam. Erre idén lassan de biztosan elkezdett visszajönni a kg, főleg a hasamra, kaptam t 3 pótlást is, már jók az eredmények, de a fogyás nem indult be. Most meg a mensim szórakozik, ovuláció helyett megjött. Kaptam beutalót női hormonsorra, eddig egyszer se nézték, de most, most végre, csakhát most nem tudom, hogy mikor fog megjönni, mivel most 2 hétre megjött. Progeszteron hiánytól is lehet hízni? elképzelhető, hogy az IR és Pm alulműködéstől most meg a női hormonok zúgtak el? Eddig eszembe se jutott, dokimnak se, csak most meg gyermeket szeretnénk..Nagyon ideges vagyok már.. Csak húzódik ez az egész,mikor már azt hittem, jól vagyok...Boldog is voltam. Köszönöm, ha valaki tud ehhez mit hozzászólni.2019. aug. 23. 10:01
1/3 anonim válasza:
Át kell állni a paleolit diétára! Miért nem hallgatsz a főorvos úrra, a szuper béldokira?:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lehet, hogy megteszem, hogy átállok, már szénhidrátszegényen, lassú felszívódású ételek fogyasztásával, cukrot mellőzve eszem. De úgy néz ki, megszokja a szervezet, és visszaáll
2019. aug. 23. 11:40
3/3 anonim válasza:
Nem ártana a stresszt is elkerülni.... idegeskedést stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!