Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy hónapja szedek fogamzásgát...

Egy hónapja szedek fogamzásgátlót és van egy nagy problémám! Bőv. Lent! (? )

Figyelt kérdés
Szóval a lapos formátlan 70/A-s mellem 75/C-sre nőtt meg,és kegyetlenül fáj!Ráadásul nem tudom megszokni és mindíg útban van!De nem csak a mellem a hátam is sajog tőle,és szörnyű ez az egész!Ugye nem fog tovább nőni?És mivel enyhíthetném a fájdalmat?
2010. júl. 16. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, mondd meg mi a fogamzásgátlód neve! :D
2010. júl. 16. 22:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Lindynette20,de amúgy szeretem mert nem híztam és eltűntek a pattanásaim is!
2010. júl. 16. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:
kár :( azt én is szedtem, de semmi se történt :( én egy fogamzásgátlótól se tudok ezek szerint se hízni se nőiesedni :S
2010. júl. 16. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha zavar, akkor válts tablettát. Ha az sem segít, akkor keress más védekezési módot.
2010. júl. 16. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Én Cypromixet szedek, és nekem is nőttek a melleim. 75/b-ről 90/b-re.... :D Először 85/b lett, majd még hónapok mulva lett 90-es. Egy éve szedem, a pasimnak bejött :P :) Én se híztam tőle, nekem az erős szőrösödésem lett enyhébb. :) Nekem csak az a bajom, hogy 1 hétig van meg, de a doki mondta, hogy nembaj, meg pcos is vagyok, így ez nem baj ha engem nem zavar. Őszintén nem akartam váltani, inkább kibírom azt a 6-7 napot. :D

Az első két-három hónap nekem is kegyetlen volt, bár a hátam nem fájt, de a melleim elég rendesen fájtak meg feszültek.

Szerintem várj a 3. levélig, és ha nem múlik el, akkor menj vissza a dokidhoz, és kérj másikat, bár nem jó váltogatni, de ha muszáj, és rosszak a mellékhatásai, akkor nemgáz.

19/l

2010. júl. 17. 07:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igazából nem nagyon akarok váltani mert a szörnyű görcseimet megszüntette menzeszkor.Vagy erre a többi is jó?
2010. júl. 17. 08:36
 7/10 anonim válasza:
A többi is görcsoldó.A Lyndinettenek magas a hormontartalma azért nőtt meg. A Mercilon vagy Yasminelle-nek a legkisebb a hormontartalma azt kipróbálhatnád.
2010. júl. 17. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem a fogamzásgátlódtól van, a Lyndenette ehhez gyenge.Talán csak nőttél ,vagy most testesedsz a kamaszkor után, vagy több folyadékot iszol.Ha azt írod, hogy 70/a-ról 75/c-re nőtt, akkor híztál is, mert a 75 a hátméretet jelenti, tehát az is szélesedett.Ha csak a melled nőtt volna, akkor 70/c-s lettél volna.
2010. júl. 17. 15:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Még csak 15 vagyok úgyhogy még mindíg kamasz.Hát kilóra most mértem és tényleg 5öt híztam,de ha tükörbe nézek nem látom hogy híztam volna,se combra se hasra se fenékre csak a mellem lett nagyobb.De a 70-es is jó az utolsó kapocsba,de a 75-ös az első kapocsban össze kapcsolva kényelmesebb.
2010. júl. 17. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:

bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok de:

" Én Cypromixet szedek, és nekem is nőttek a melleim. 75/b-ről 90/b-re.... :D Először 85/b lett, majd még hónapok mulva lett 90-es. Egy éve szedem, a pasimnak bejött :P :)"

neked nem a melled nőtt, hanem a hátad. Mikor tanuljátok meg végre hogy a szám a mell alatti rész, a betűk pedig a kosárméret? Az oké hogy pasik nemvágják, nade a nők!!

2010. júl. 17. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!