Alapjáraton 5 napig szoktam menstruálni, mostmár viszont 2 hete tart. Normális ez?
Nekem szokott lenni köztes vérzés. Ugyanúgy 5-7 napig tart, nem feltétlenül olyan erős. “1 hét van - 1 hét nincs -1 hét van”
Lehet nekedis köztes, csak így hirtelen utána jött. Azért ha továbbra sem marad abba, érdemes szakembert felkeresni.
Nem normális, de ha elmúlik mondjuk holnap és utána nem jelentkezik többször, akkor én egyszeri megborulásnak tekinteném, és nem foglalkoznék vele. Ha mondjuk már három hete tart vagy a következő hónapban is megismétlődik akkor orvoshoz mennék vele.
(Persze mondjuk én konkrétan mentem orvoshoz ilyennel, 2-3 hetekig véreztem+barnázgattam 3 egymást követő hónapban, a válasz annyi volt, hogy szedjek rá fogamzásgátlót. Végül tulajdonképp utána három évig szedtem és tényleg nem volt ilyen problémám már, amikor abbahagytam...)
Szerintem várj még hétfőig, ha nem múlik el, akkor menj el orvoshoz. Ha következő hónapban megismétlődne, akkor is.
Meg persze ha nagyon ráérsz, és szívesen elmennél ennyi panasszal is elmehetsz, legalább megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!