Mi a véleményetek a ciklusaimrol szerintetek belefér?
Figyelt kérdés
augusztus 28-szeptember 03
szeptember 19- szeptember 24
és most is megjött 14 én.
Tudni kell rólam h 40 kg fogytam ir-es vagyok. Évente kétszer volt csak meg. Ez most javulás lenne?
2019. okt. 14. 08:34
1/2 anonim válasza:
Normálisnak tűnik, a hat nap is, illetve a ciklus hossza is. Szeptemberben a rövidebb ciklus sem vészesen rövid, vannak akiknek folyamatosan 21 nap körüli. Azzal sincs baj, hogy nem egyforma hosszú. Attól viszont, hogy valaki menstruál (vagy pontosabban áttöréses vérzése van) még nem biztos, hogy van peteérés is. Azt biztosan csak folyamatos orvosi ultrahangvizsgálattal, vagy egyszerűbb módon hőmérős ciklusfigyeléssel tudod figyelemmel követni.
2/2 A kérdező kommentje:
Esetemben mar azert is osszeteszem hogy megjon magától. Azt mondják majd a kesobbiekben beindul minden magátol.
2019. okt. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!