Szedhetek fogamzásgátlót?
Ha magán orvoshoz mész, akkor keress egy árlistát. Változó, általában 15-20 ezer között van egy vizsgálat. Receptiras van ahol ingyenes, ha hozzá jársz. Van ahol 1-2 ezer.
Sztk viszont ingyenes, de nem fogsz akkora figyelmet kapni, kevesebb vizsgálatot végeznek és nem is olyan rendezett, felujitott helyre jársz. Ennyi a különbség. De az utóbbi is elég lehet. Érdemes kérni, hogy vervetelre is küldjön el
Szerintem fogigátlót iratni nyugodtan mehetsz TB-re is nőgyógyászhoz, ne fizess a vizsgálatétr is, éppen elég drága a fogigátló.
Szerintem említsd meg neki, hogy már szedtél, és hogy melyiket, és hogy mik vele a tapasztalataid, mert akkor lehet, hogy ugyanazt írja fel.
Azért vigyázz a fogigátlóval, mert lehetnek nem kellemes mellékhatásai, mint pl. hízás, gyomorégés, libidócsökkenés, stb., ami az előzővel 3 hónap alatt még nem jött ki, olyankor váltani kell tabit.
Nekem a tbs is mindent megcsinál ha kérem. A fogigátlótól meg fogytam 5 kilót gyonorégésem sosem volt és a libidóm inkább felment mivel végre nem kellett aggódni a terhességen.
Jártam magánhoz is korábban. Annyi volt a különbség, hogy ott kanapén ülhettél amíg a vizsgálatra vártál és volt kitéve papucs amiben elsétálhattál a vizsgálószékig. Nekem ez nem ért 20ezer forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!