Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol fajhat a derekam?

Mitol fajhat a derekam?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kozvetlenul a menstruacio elott elofordul derekfajdalom. Viszont en ugy veszem eszre, hogy ciklustol fuggetlenul is van, hogy megfajdul a derekam, mindig ugyanott. Mindig a bal oldalon faj medencecsontnal hatul. Lesugarzik a labamba is neha, de amit jobban eszrevettem, hogy a bal farpofamban derekfajastol fuggetlenul is, mintha feszulne az izom vagy az ideg. Ezt leginkabb akkor erzem, ha fekszek, nem mozgok. Ilyenkor ha mozgatom, emelgetem a labam, remegnek az izmok a derekamnal, hatamnal, mintha el lennenek faradva. Egyebkent pihenesre, fekvesre enyhul. Kezeletlen gerincferdulesem van gyerekkorom ota, ami reumatologus szerint nem veszes, servem nincs. De gondolom nagyban hozzajarul a fajdalomhoz. Ami tetozi, hogy ulomunkat vegzek gep elott, ahol gornyedek. Nap vegen, foleg ha ramtor a derekfajas, kenyelmetlen mindenhogy ulni, keresztbe teszem a labam, de folyamatosan cserelgetem, feszigetem magam, nyujtozkodok. Milyen mozgassal lehetne ha nem is helyretenni, de korrigalni ezt a problemat? Neha ugy erzem magam, mint egy nyugdijas.

21/L

2019. okt. 8. 14:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Jó lenne egy alaposabb ortopéd kivizsgálás. Utána meglátjuk.
2019. okt. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!