Lehetséges, hogy úgy fázok fel, hogy nem jár gyakori vizelési ingerrel?
Tegnap óta érzem, hogy valami nincs rendben.
A derekamból a petefészkembe vagy nem is tudom előre le combomba is sugárzik késszúrásszerű fájdalom.
Én nem értem már ezt.
Legutóbb is amikor a derekam fájt akkor be is lázasodtam, akkor sem volt tipikus felfázásos tünet és mégis 4 keresztes volt a vizeletem.
Gyanítom most is ez a helyzet és rögtön a vesémre megy.
Mi okozhatja ezt?
Volt már vesehomokom is de most nem járok gyakran mosdóra és nem tudom már mi ez.
Volt veletek hasonló?
jah és nem csíp egyáltalán de amikor 4 keresztes volt sem csípett hanem csak" a derekam fájt és lázas voltam.
Mi okozhatja, hogy úgymond felfázásos tünet nélkül jön?
okozhatja ezt egy kő is esetleg ami begyullassza a vesét időnként? tényleg az a furcsa az egészben, hogy semmilyen egyéb tünettel nem jár. Se nem csíp, se nem járok gyakrabban mosdóra semmi, tehát elvileg nem felszálló bakteriális fertőzés okozza, hanem inkább mintha a vesével indulna.
Anno 2 éve láttak a vesémben egy tágulatot, és akkor távozott is valami (bár követ nem láttam) csak véres volt szemmel láthatóan a vizeletem, és egyszer csak amikor már sokadjára elmentem mosdóra és egyre már elnézést de egyre véresebb lett a vizeletem mintha elvágták volna az addigi erős fájdalmat és utána teljesen tiszta színű lett ismét és ennyi volt.
Igaz tényleg nem láttam követ , de gyanítom hogy az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!