Szoláriumfüggő lettem, mit csináljak?
17 éves koromig szinte azt sem tudtam, hogy mi az a szolárium, most, hogy 18 lettem, egyik ismerősöm megjegyezte, hogy fehér vagyok nagyon, menjek szoliba. Így tettem, mert engem is zavart. Június 10-től elkezdtem járni, először 5 percekre, majd 10, mostmár 30 percekre fekszek be...
Nagyon barna vagyok... Szinte majdnem fekete (majd lehet linkelek magamról képet).
Egy héten 5-ször járok, tudom, hogy sok. Lehet tőle bajom?
Nem bírom ki, hogy ne legyen meg a heti 5. Ez olyasmi lehet, mint a cigaretta (bár nem cigizek, így nem tudom pontosan, csak gondolom), arról sem tudnak leszokni az emberek (legalábbis a többsége).
Mi bajom lehet, ha hetente 5-ször járok? Most visszavettem, csak 20 percekre megyek, mert nagyon barna vagyok, és féltem is magam.
(majd lehet linkelek magamról képet)
Linkelnél ha megkérnélek?
Nem direkt fürdőruhést tettem fel, csak ezen jobban látni!!!
Nem kérek véleményt rólam,így sincs önbizalmam sok:D:D sztetek gáz a színem???
Kicsit sem, de tényleg :)
én tavaly nyáron 2x ilyen barna voltam a Naptól, de akkor nagyon őrülten nyomtam :D Napi másfél óra minimum.... még októberbe is fekete voltam.
Most már szerintem csak Nap által barnulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!