Évek óta tartó hüvelygomba?
23 éves vagyok... amióta az eszemet tudom, van valami fertőzésem...
Számtalan vizsgálat, gyógyszer, kúp, gél, házi gyógymódok, teák...semmi nem segít.
Legalább ezer féle orvosi lelet,de semmi nem használ.
Az orvosok már rendesen hülyének néznek... amikor megyek, egyre kellemetlenebb.
Mert így is elég megalázó.
Szűz vagyok még, mert emiatt soha sem "mertem" senkivel sem lefeküdni.
Mert nem is az van, hogy kapok esetleg egy kezelést és talán jobb..., Hanem konkrétan ugyanolyan marad minden.
Pedig nem vagyok koszos, tisztalkodom... alaposan, rendszeresen..
Végső elkeseredésemben teszem fel ezt a kérdést.
Van valakinek tuti tippje? Bármit meghallgatok!
Köszönöm szépen.
Én nekem utoljára 16 évesen volt hüvelygombám. Tavaly karácsony előtt olyan szinten viszkettem, hogy kishíján véresre kapartam magam. Azt hittem gomba. Elmentem dokihoz, de nem látott gombás fertőzést, így vérvételre küldött. Az eredmény: Nincs semmi bajom. Közben meg továbbra is erősen viszkettem, csípett stb. Gondoltam az angol egészségügy ilyen pocsék, na majd otthon Magyaroszágon megvizsgáltatom. Hazamentem, és elmentem magán nőgyógyászhoz. Ő is megvizsgált, vért vett stb. Az eredmény : Nem hüvelygomba, nem candida.
Azért viszket, azért csíp, mert allergiás reakció lép fel az illatosítót tusfurdőkkel szemben. Azok a kémiai vegyszerek irritálnak.
Azt tanácsolta, hogy túsfürdők, illatos szappanok helyet, használjak babaszappant, vagy canesfresh túsfürdőt. De lehet kapni kimondottan illatmentes, vegyszermentes túsfürdőket olyanoknak akik allergiásak vagy irritálja a bőrüket.
Én lassan 1 éve ilyesmiket használok. Már nem viszketek. Jobban mondva ha elfeledkezem róla, és mégis illatos dove túsfürővel zuhanyzom, akkor másnap viszketek egy kicsit.
Próbáld meg te is. Lehet neked sem gombád van, hanem irritál a vegyszeres túsfürdők, szappanok.
Még valamit. A doktornő szerint a tisztassági betét is okozhatja a gondokat. Ha megoldható azt ne használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!