Csak szerintem hülyeség, hogy az intim szőr megvéd a betegségektől, fertőzésektől?
"A szeméremszőrzet táptalaja a baktériumoknak, mivel a sűrű szőrzetben könnyebben megtelepednek a kórokozók. Több kutatás igazolta, hogy riasztó mennyiségű baktérium található ott. A szőrzet nem véd meg a szemölcsöktől és fertőzésektől sem, a HPV-vírus jelen van a férfiak intim szőrzetén. Éppen ezért higiéniai szempontból jobb a rövidebb szőrzetre váltani."
Én úgy gondolom, hogy inkább ebben lehet valami, elvégre szőrösen nehezebb is letisztítani, nem is lehet teljesen csak fürdésnél, napközben ott maradnak a bacik. Egy szőrtelen nemi szervről pedig simán le lehet törölni a menstruációs vért, hüvelyváladékot, izzadtságot, mindent.
Szerintetek?
Az egészséges pisiben nincs baktérium. Mitől lenne? Akkor ugye meg előtte csupa baktérium volt a hasunkban, és azt pisiljük szerte széjjel. Baromság.
Kívülről tud bekerülni baci, ha lenyírjuk a természetes védőgátat.
A természet az okosabb.( és szebb is egy természetes igazi muff)
A szőr nem fog a baktériumtól megvédeni. Anno azért lett így kitalálva hogy a homok, kosz, bogarak ne tudjanak könnyen bejutni, de ez ugye már érvényét vesztette amióta ruhában járunk.
Szőrösen is elkaptam a fertőzéseket, és anélkül is :)
Semmi szükség ott szőrre. Amúgy is a nagyajkakon elég kevés a szőr, a hüvely környékén még kevesebb. Tehát semmi védő funkciója nincsen így. Csak felül, a szeméremdombon van nagyobb szőr, pont, ahol semmit sem kell védeni.
A férfiaknál pláne mégis mit véd a szőr? Messze föntebb van a lógó himbi-limbitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!