Hogy vegyem meg a tampont? (Bőv. Lent)
Na az van, hogy most fogok átállni a tamponra, és minti szeretnék venni. Anyával szoktunk beszélgetni, de akkor inkább csak a betétről fecseg. Am tampon van itthon mert anya a munkhelyén azt használ, de az normál tampon nekem meg ugye mini kéne. Én elmennék venni, de falun lakok, és ott ugye mindenki pletykál(főleg az öregek) és nem akarom h. másnap mindenki arról beszéljen h. tampont vettem...Városba meg sztem ennyiért nem fogok bemenni...Amúgy találtam egy minit az anya fiókjában(sampont keresvexD) de abból nm hiszem h. több lenne.. Esetleg nézzem meg alaposabban?? Vagy mi legyen??:S
Köszi a válaszokat:)
13L
semmi ciki nincs abban, ha tampont veszel, de kipróbálásra inkább rendelj online termékmintát
Nem vagyok falusi,de sok falusi ismerősöm van.Elmondásaik alapján leginkább arról szeretnek beszélni az öregek,hogy kivel mi történt,milyen vicces,cikis sztori stb.Nem pedig arról,hogy ki vesz betétet és ki tampont.
Egyébként egy anya-lánya kapcsolat fontos része az is,hogy a menstruációról,tamponról,betétről és társairól őszintén tudjunk beszélni.Anyukád is használ tampont,nincs ebben semmi szégellnivaló.Beszéld meg vele őszintén,hogy ki szeretnéd próbálni:)
Egyébként is ha titokban térnél át a tamponra egy idő után feltűnne neki,hogy nem fogy a betét.
Szóval nyugodtan ülj le vele erről beszélni,attól,hogy ő nem besél a tamponról te még rákérdezhetsz!:)
15/L
minti=minit? xĐ
először tanulj meg helyesen írni addigra már a normál is fel fog menni:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!