Volt már valakinek valamilyen belső vérzése, vér vesztesége?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam orvosnál és megállapította hogy sok vért vesztek, de egyenlőre még nem tudják honnan vagy mitől, nagy eséllyel nem a menstruáció miatt, valaki járt már hasonlóan vagy tud erről bármit? 40/L2019. szept. 30. 10:10
1/2 anonim válasza:
Voltam kórházban, vért is kaptam, annyira rossz volt a helyzet.
A vérszegénységnek több oka lehet. Vérvesztés, vagy vérképzési zavar.
A vérvesztés lehet baleset miatt; emésztőrendszeri - véres széklet tünettel; menstruációs rendellenességtől; rákos megbetegedéstől.
Engem végigvizsgáltak, baleset kizárva, széklet rendben, hasi ultrahang rendben, nőgyógyászat rendben.
A vérképzési zavarnál leggyakoribb ok a vas vagy/és B12 vitamin hiány, ritkán csontvelő probléma.
A pótlással rendeződik a vérkép, bár hosszú folyamat. Nálam most ez van.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2019. okt. 2. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!