Mit csináljak ha átáztam? Nagyon véres az ágy is és nem vagyok otthon. Most mossam ki, ha holnap mosom ki nem jön ki?
Figyelt kérdés
Barátommal vagyok már 8kor elaludtam tv nézés közben és valahogy elmozdult a betét azért aztán át. És most hol aludjak? Ezen az ágyon már ne lehet ha rá teszek valamit?2019. szept. 21. 23:33
1/5 anonim válasza:
A barátod is ott van? Hát sztem mosd ki a lepedőt, mert könnyebben kijön a vér. És tégy helyére másikat, az ágyat meg holnap.
2/5 A kérdező kommentje:
Itt van a barátom alszik.
2019. szept. 21. 23:40
3/5 anonim válasza:
Ilyenkor száraz papírtörlővel szépen fel lehet itatni az ágyból a friss vért. Erősen oda kell nyomni a vérre. Több papírt használni, mert csak nyomni szabad, dörzsölni nem. A lepedőt ha nem is akarod mosógépbe tenni, áztasd be hideg vízbe.
4/5 anonim válasza:
Most azonnal ami véres áztasd hideg vízbe! Holnap már vagy ki jön vagy nem! Most amig még "friss"
5/5 anonim válasza:
Egy honapja mar megmondtak, mit tegyel. Nem tudsz vigyazni magadra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!