Hüvelygomba kezelése otthon?
Sziasztok. Nos a fenti kérdés nem feltétlen csak hüvelygombára érvényes. Rengeteg orvosnál jártam, elmentem egy közeli városba is ahol jobb orvosokat ajánlottak. Ott kaptam végre olyan diagnózist ami megállította a hüvelyi fertőzésem. Ideiglenesen. Eddig ez a kezelés bizonyult a leghatásosabbnak. Kevert bakteriális fertőzésem volt a felborult hüvelyi ph miatt.
Szóval most kaptam el egy torokgyulladást és ezzel párhuzamosan megint előjött a hüvelyi fertőzés. Nem vagyok lusta nőgyógyázhoz menni, csupán elegem van belőle. Kell lennie valami megoldásnak amivel leküzdhetem ezt.
Ti találtatok?
Nos gondoltam leírom. Sikerült kikezelni. Még egy nagyon pici diszkomfort érzetem van, de szedek hüvelyflóra helyreállítót és az is múlik el lassan.
Betadine kúpot szedtem 7 napig és az alatt a hét nap alatt ülőfürdőztem 10-20 perc sós, ecetes vízben és ugyanennyi idő tejsavas vagy joghurtos vízben, aztán szárazra törlés és körömvirág kenőcs azokra a részekre ahol (csak kívül) irritált a bőr vagy berepedt. Köszönöm szépen a válaszokat. Ó, és el ne felejtsem. Elkezdtem D és C vitamint is szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!