Mit használtok a köszvényre?
Köszvényt pezsgőtabletta NEM okoz, a túlzott húsfogyasztás viszont okozhatja, csirke, hal is. Ilyenkor a húgysavszint nő meg. Ez veseprobléma is lehet.
A megoldás: húsmentes étkezés, ebbe nemsak a máj meg a belsőség tartozik sajnos, hanem minden fajta húsos kaja, ismerős pl. húsleves levét sem ehette. Viszont napi min. 3 liter folyadékot kell meginni.
Ez a koleszterin-problémát is megoldja.
Sajnos a cukrot nem, sőt, nagyon kell vigyáznod, hogy a húst ne szénhidráttal (legfőképpen finomított liszt és cukor) pótold, mert az megdobja a cukrodat, elhízol.
Szerintem érdemes lenne dietetikushoz fordulnod, hogy az állati fehérjét mivel tudod pótolni.
Gratula, hogy 60 évesen is ilyen ügyes vagy az interneten.
Azt én is tudom, hogy a húsok nem jók. Azt is tudom, hogy "savas" agy. Én tanácsolnám, hogy lúgosíts, ennek járj utána a neten. És valóban sok folyadék, gyógytea: tuti beletenném a csalán-körömvirág-cickafark gyógynövényeket. Sajnos többet nem tudok segíteni, azt azért tudom, hogy emiatt rosszul érzed magad.
Az emberi szervezet ph értéke állandó, csak súlyos betegség HATÁSÁRA változik meg. Tehát nem a savasságtól lesz a betegség, hanem a betegségtől lesz a savasság. Igy a lúgosításnak semmi értelme, a betegéset kell kezelni.
Minden más humbug, aki nem hiszi kérdezze meg orvosát, belgyógyászát. Ennyit az internetről, ott is szelektálni kell. Van sok jó dolog, meg sok baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!