Akinek szokott lenni aurás migrénje, tudna valamilyen tippet adni adni ezzel kapcsolatban? (megelőzés, fájdalomcsökkentés alternatív módszerekkel stb. )
Nekem kb 10 évvel később kezdődött. Elolvastam mindent, ami a migrénről van, és szerintem igaz, hogy van külön migrénes személyiség, az olyan ember, aki lelkiismereti problémának érzi a mulasztásait, pontosan, rendesen akarja végezni a dolgát, stb.
Amit kitaláltam: amikor van valami fura érzésem, hogy elfelejtettem valamit, vagy olyan sanda gondolatom lesz, hogy túl sok mindent kéne csinálni, akkor leülök, és összeírom, hogy mit nem sikerült megcsinálni, befejezni, megbeszélni egy ideje. A restanciákat.
Aztán kezdve a legegyszerűbb, legrövidebb idő alatt kipipálhatókkal, egymás után kivégzem a listán szereplőket. Egyesével.
A felírt gyógyszerre az orvos azt mondta, hogy az első gondolatra vegyem be, és igaza is volt, mert amikor nem tudtam az első intrádára bevenni, már hiába vettem be kétszer annyit is. Már csak a síri csönd, tök sötét és lassan kivárni a végét, aztán jó nagyot aludni segít. Ami lehet 2-3 nap is. Szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!