Van egy olyan erzesem h huvelygombam van kenem canestennel de az nem eleg igazabol csak a kenes utan olyan darabkas kicsit belul lehet az a krem es nem gomba de viszket elegge penteken voltams strandon?
Vegyel canesten kupot, a kremet kivulre kell kenni es a kupot felhelyezed, illetve este mielott barmit is beraknal sos ulofurdot vegyel :)..
Es a strandon szedhetted ossze de eppen a baratodra is raszolhatsz hogy figyeljen oda a keze higeniajara alapbol is de foleg ha egymasra kattantok mert rengeteg bacit bejuttathat a szervezetedbe a korme alatt boren barhol aminek kesobb sulyos szovodmenye is lehet...:)
A patikaban rossmannban dmben van canesten draga 4-6 ezer kozott van ha jol emlekszek es kb 7 nap mire pontos kezeles mellett elmulik a fertozes:)
23n
Képzeld Horvátországban én is elkaptam valami gombás nyavajat.
Elmentem dokihoz, írt fel gynazolt. Szarnak egy pofon, annyit ért.De végül megszabadultam tőle mondom is hogyan.
Colpo cleaner joddal irrigaltam napi 2x. Addig is kívül canesten krémmel kentem napközben .
Aztán mivel a JOD a jó bacikat megoli, két nap után két napig napi 1x colpo cleaner laktozzal irrigaltam . Mindekozben grapefruit kivonatot ittam napi kétszer , és naponta 1 előfloras joghurtot ettem (pl. Jogobella).
Esténként pedig vitagyn krémet raktam fel hat napig.
Kicsit megszenvedtem hogy nem akart elmúlni , amikor a doki felírta a gynazolt. Úgyhogy amiket most leírtam az bevált nekem . Ha ezeket menstuacio után végzed el, megjobb.
Koszonom en canesten kupot es kremet hasznaltam ugy tunik elmult de meg egy hetig kennem
Kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!