Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek meg fog jönni a...

Szerintetek meg fog jönni a jövőhéten a mensim? Jó lenne ha nem.

Figyelt kérdés
Szombaton megyek táborba, jövő szombaton jövünk vissza. És pont vasárnap van a 28. nap. De eddig mindig késett, bár az utóbbi 2 alkalommal 5 napot vagy kevesebbet. De most nyár van, meleg, alig eszem, fogytam is (pedig alapból gebe vagyok), plusz emiatt is izgulok. Vasárnap csináltam kb 20-30 percig az Aviva tornát, ami azt írta hogy 24 órán belül meghozza a hatást. De nem jött meg azóta, akkor lehet, hogy még nem volt peteérésem? Nagyon nem szeretném, ha pont jövőhéten lenne, elrontaná az egészet, és sátorban fogok aludni, egy barátnőm mellett.
2010. júl. 15. 01:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy múlt hét második felében (kb. csüt.-péntek-szombat) kijött rajtam pár pattanás/mitesszer, úgy tapasztaltam, pár napon belül megjön. de lehet attól, mert nem használtam arctisztítót (nem olyan helyen voltam). Légyszi válaszoljatok, nagyon aggódom!
2010. júl. 15. 01:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, nem nagyon értek a menstruációhoz, bár hallottam róla egyet s mást.

Azt azért írd meg, hogy hány éves vagy, vagy legalább, hogy mióta van meg? Mert úgy tudom, hogy idővel szabályozódik.

Vagy elég fiatalka vagy még, vagy nem szedsz fogamzásgátlót, mert tudtommal van olyan, amit direkt arra használnak, hogy szabályozza a menzeszt.

Egyébként ne aggódj, ha akkor jön meg, hát akkor jön meg. Nem történik minden úgy, ahogy szeretnénk sajnos. Az idegességgel meg csak magadnak ártasz.

2010. júl. 15. 03:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Inkább próbld késleltetni, ha minden nap beveszel egy C vitamint valamennyit késik, ha mégis megjön akkor meg csökkenti a vérzést.

23/L

2010. júl. 15. 09:47
 4/4 A kérdező kommentje:
másfél éve van meg, nemsokára 15 leszek. gyógyszereket meg fog.gátlót nem engednek a szüleim, de a a C-vitamin lehet jó ötlet. és nem csak emiatt idegeskedek, hanem itthoni ügyek miatt, amiket nem írnék ki. köszönöm a válaszokat:)
2010. júl. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!