SOS! Menstruáció előrehozása?
Figyelt kérdés
Három napja késik, de jó lenne, ha minél hamarabb megjönne, mert nemsokára utazok. Az aviva tornáról hallottam, de nem tudom, hogy pontosan hogyan kell csinálni, és működik-e. (Ha valaki tudna róla egy videót linkelni, azt megköszönném)2019. szept. 16. 16:48
1/6 anonim válasza:
Nem, nem, nem! Hagyd békén. A Természet tudja, hogy mi a helyes. Ha erőszakkal beleszólsz, mindig meglesz az ára. Ha utazol, csomagolj elég betétetet és ne parázz.
2/6 anonim válasza:
Én próbáltam és csak a hasam fájdult meg tőle.
Elvileg a rozmaring tea többszöri ivása is előrehozza.
3/6 anonim válasza:
Nem fér el az utazótáskádban egy csomag betét/tampon/intim kehely, nem értem.?
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. De elfér, de nem lesz időm és alkalmam cserélni, mert egész nap rohanás lesz és sokkal kényelmesebb is lenne, ha nem pont azokon a napokon lenne meg.
2019. szept. 16. 18:16
5/6 anonim válasza:
Azt majd a szervezeted eldönti. Vagy ha ennyire "félsz", hogy pont rossz időben fog megjönni, szedj fogamzásgátlót, és akkor tudod tologatni az időpontot. A "kedves" utolsó voltam.
6/6 anonim válasza:
Vegyél egy meleg fürdőt és haa van lehetőséged rá, igyál meg egy pohárka vörösbort☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!