Menstruáció előrehozása?
Figyelt kérdés
Augusztusban megyünk nyaralni tengerhez, és pont az indulás napján kéne megjönnie, de nem szeretnék tamponnal bajlódni, meg amúgy is félek hogy úszás közben kicsúszik vagy valami😅 Hallottam hogy a rozmaring tea jó az előrehozásra, valaki próbálta már? Esetleg más megoldás? 15 éves vagyok, a fogamzásgátlót ne írjátok légyszi.2017. júl. 19. 11:34
1/3 enes válasza:
A teáról nem hallottam, de a mozgás nagyon sokat tud segíteni, menj el futni!
2/3 anonim válasza:
Nekem pont a rozmaringtea vált be, 10 nappal azelőtt kezdtem inni, hogy meg kellett volna jönnie, már a 3. éjjel megjött. Egy próbát megér, de persze ez nem jelenti azt, hogy neked is feltétlenül be fog válni.
3/3 anonim válasza:
Egy biztos, a tampon nem tud kicsúszni belőled, csak ha nem cseréled időben, és már durván megtelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!