Hasmenés után székrekedés. Mitől?
Csütörtökön vagy 3-4x is elkellett mennem nagy dolgot végezni, de nem a megszokott mennyiség jött és nem is híg állapotban. Pénteken és tegnap csak egy nagyon kicsi jött ami semmiség, normális székletnek nem nevezhető, ma pedig szinte semmi. Érezni viszont érzem mintha meglenne az inger hogy wc-re kell mennem de semmit sem tudok produkálni.
Hozzáteszem a munkahelyem kicsit stresszes, az étkezésre mostanában próbálok odafigyelni hogy rendesen egyek. Nemrég elkezdtem szedni a trimeszter terhesvitaminját, kb 2 hete szedtem rendszeresen de pár napja abba is hagytam mert arra gondoltam hogy ez miatt van hasmenésem. Nem 2 hete kezdtem először szedni hanem pár hónapja viszont ilyen sokáig sosem szedtem rendszeresen mindig kimaradt néhány nap.
Akkor van gond, ha bélhangok nincsenek vagy szelek sem távoznak. Ha minden kijön belőled, nem baj, ha pár napig nem jön semmi, de ez nem tévesztendő össze a székrekedéssel. Sok víz visszaszívás is lehet az oka, egyél, igyál sok rostosat.
Stressz okozhat ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!