Mitol lehet, h nem erzem a menstruácio kozeledtet?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjonnie, de nem jött meg es egyaltlaan nem is érzem a hasamban h meg akarna jönni
Azt tudni kell h ket hete vettem be peteeres környékén 72oras tabit.mem volt nags esélye a terhessegnek de inkább vettem be biztos ami biztos mert kiszakadt a gumi de nem ment el. Kb 30 órával utána jutottam a gyógyszerhez. Fogok teszetlni de inkább arra is kíváncsi lennék h masnak is volt e esetleg a tabitol ilyen. A kesest megertrm de azt h nem faj semmim pedug szokott azt furcsallom.
2019. szept. 14. 08:14
1/7 anonim válasza:
Tuti, hogy a tabitól van. Nagyon meg tudja zavarni a hormonhaztartást.
2/7 anonim válasza:
Nekem semmi mellékhatása nem volt a 72 órás fogamzásgátlónak, de ugye mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete. Lehet, hogy neked jól felborította a hormonháztartásod, de nyugodj meg, idővel helyreáll! :)
3/7 anonim válasza:
Biztos, hogy az eseményutánitól van.
4/7 A kérdező kommentje:
Az a bajom h nekem gyógyszer bevetele után se volt vérzésem ezért aggódom
2019. szept. 15. 19:31
5/7 anonim válasza:
Attól még hathatott a gyógyszer.
De a biztonság kedvéért csinálj egy terhességi tesztet, hogy kizárhasd ezt az okot.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor normális a késés? :(
2019. szept. 16. 11:26
7/7 anonim válasza:
Attól is késhet hogy hulla ideges vagy miatta. Nekem egy egész hónap kimaradt így. Pedig esemény utanit sem vettem be. Irass fel fogamzasgatlót ha megjön ne kelljen aggóeni többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!