Huvelygyulladasom van, vagy tenyleg nincs semmi bajom es meggyogyulok magamtol?
orvoshoz mentem,mert nagyon fajt a hasam.()egy hetig mint ha mensim lett volna ugy fajt,aztan egyik este elkezdett fajni a vallam,a hatam es iszonyuan a hasam.)2nap vereztem is pedig a mensimig meg 2 het van...
pisiles kozben is fajdalmaim vannak,vagy mikor befejezem...
jaa.. nincs nagyon sok floram igy szulettem...hanyingerem volt parszor,de nem vagyok terhes....
szoval elmentunk az orvoshoz aki megvizsgalt,de nagyon fajt maga a kacsa felhelyezese es bentletele is es ahogy nyomkodot az is...bekuldott a korhazba hogy megnezhessen egy masik doktor...o is megvizsgalt,ultrahangal is...es azt mondta meg kell csinalnia a laparoszkopiat mert lehet verzek ugyanis latott par levego buborekot ami nem normalis,altalabamn verzesre utal...szoval 1oran belul 2 kis egycentis vagas volt rajtam(koldokomben es a nunim folott)..de nem talaltak semmit...bentfogtak,masnap meg egy ultrahangot csinaltak kb20-30 kepet csinaltak...3-4 ver tesztet,pisi tesztett..aztan 1.5 nap mulva haza engedtek hogy nincs semmi bajom,gyogyszert nem adnak eleg a sima fajdalom csillapito...de meg mindig faj a hasam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!