6 hetes terhesség negatív?
Utoljára Július 15-19 volt megvonásos vérzésem
Juli 20 szedtem tovább a gyógyszert de az 1 héten 2 gyógyszer maradt ki amit pótoltam
És a 3 héten 1 maradt ki azt észre vettem és folytattam tovább a következő csomagot a kalkulátor szerint már 6 hetes lennék
Aug 6-13-19-21-24 mind negatív lett a teszt
Mégse vagyok terhes ?
Összekavartad az amúgyis gyógyszer által művien beállított ciklusod. Miért nem lehet az a qrva fogamzásgátlót normálisan szedni? Az nem valami cukorka. Gondolom az okostelefonod egész nap a kezedben van, ugyanúgy esti ébresztőt is lehet állítani gyógyszerszedésre, pl. 20:00-ra, mint mikor reggel kelsz fel.
Meg miből is hiszed, hogy terhes lennél? Mert "nem jött meg"? Nincs is mi megjöjjön, gyógyszer mellett nincs peteérés, ahonnan számolni kellene és a vérzés is művi vér.
És lehet hogy becsúzhatott a baba
Kalkulátor szerint 6 hetes lennék 5 napja késik
Kicsi rá az esély, hogy az vagy.
Ha az első héten marad ki tabi, akkor kell a kiegészítő védekezés. Az ördög sosem alszik, DE ebben a szituációban nem hinném, hogy sikerült volna egy érett, megtermékenyíthető petesejtet kitermelned ennyi idő alatt.
Ha ez a sok teszt negatív lett, akkor esélytelen a terhesség. Eléggé megbízhatóak már ezek a tesztek.
Ettől függetlenül azt mondom, hogy innentől figyelj oda a gyógyszeredre. Sem a hormonkészítmény, sem a nem kívánt terhesség nem játék.
Újraírom. :D
Szóval, eleve kicsi esélye lett volna annak, hogy becsússzon, de te most 100%, hogy nem vagy terhes.
Jó köszönöm a válaszokat
Mivel "összezavartam " mű ciklust ebben az esetlen hogy kell megjönnie a megvonásos vèrzèsnek ?
Igen értem
Ma jött meg
Jobban figyelek erre állítok emlékeztetőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!