Elmenjek AIDS szűrésre?
A barátom kórházban dolgozik, beteghordó. Nem használ gumikesztyűt. Nem mosott kezet az együttlét előtt, “csak kezet fertőtlenített”. Engem ez aggaszt, hiszen aznap a CTben volt és megengedik nekik néha, hogy nyomogassák a gonbokat. Én a gyakorlatomat töltöm a kórházban, és eléggé zavar, hogy ez történt. Mindenfélét összefogdos és annyi esze van, hogy nem mos kezet mielőtt szeretkezni akarna.
Kérlek ne bántsatok, tudom hogy ez nagyon hülye és meggondolatlan dolog volt, de én naívan azt gondoltam hogy van ennyi esze. Most pedig nagyon félek. :(
Ott vagy gyakorlaton tényleg? Kaptok oktatást a hiv terjedéséröl? mutattak kézfertőtlenítőt? Tudod hol a ct-nél a gomb és tisztában vagy vele hozzáérhet-e beteg? Tudod hogy ilyen formában nem terjed az aids? Utánanéztél életképes-e a hiv szabad levegőn?
Nyugtass meg h nem egészségügyis vagy.
"annyi esze van, hogy nem mos kezet mielőtt szeretkezni akarna"
Neked meg annyi, hogy belemész... Egészségügyis létetekre... Nem az a baj, hogy nincs légkondi minden kórteremben, hanem ez, hogy itt tart az egészségügy, hogy még a kézmosásig se juttok el...
"Nem értem miért degradáltok le minket."
Ezek szerint úgy gondolod, hogy tényleg túlságosan nagy elvárás a kézmosás a kórházi dolgozók részéről... Egyre jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!