Terhes tünetek? Mi lehet a bajom?
Nyugodj meg, szerintem tényleg attól van, hogy nagyon rástresszelsz.
Viszont ha a tünetek rosszabbak lesznek, akkor idővel érdemes lenne orvoshoz menni.
Orvoshoz? Nőgyógyászhoz?
De ugye akkor millió % hogy nem terhesség, ugye?
Nagyon nagyon szorongós vagyok, már kértem időpontot pszichológushoz ez miatt. Lehet ez csinálja az egészet?
Jaj de együttérzek veled, nekem ez a szorongás tette tönkre a szexuális életemet (vagyis szex nem volt csak,petting) :(
Próbáld reálisan látni a dolgokat. Pasi kell a terhességhez! Ja, és beszélgess a nőgyógyásszal hogy hogy lehet teherbe esni.
Szia!
Én is szűz vagyok,és nem voltam pasival,nem pettingeltem,nem önkielégítettem soha,mégis nekem is nagyon sokáig voltak ezek a tüneteim(igaz,ezt még kiegészítette erős fájdalom is).Volt,hogy két hónapig nem menstuáltam.Akkoriban volt egy baràtom,és édesanyám meg azzal jött,hogy "Ugye nem voltál vele?"...Na igen...
Nekem a stressztől volt,az tuti.Lehetséges hogy neked is ettől van.Nem lehetsz terhes szex nélkül.Ha ez így működne,majdnem minden tininek lenne gyereke.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!