Most én későn vagy korán érő vagyok, vagy valami nem stimmel velem?
13 éves lány vagyok.
Az a bajom, hogy a növekedésbe szerintem eléggé összekeveredtek nálam a dolgok :S
9 éves koiromban elkezdett nőni a hónaljamon a szőr, és 12 éves koromra, már nagyobb volt rajt, mint anyámnak. Odalent 10 éves koromban kezdett nőni, és most már elég nagy. A nemiszervem megnőtt, szerintem folyásom is van. De mellem még abszulut nincs, igaz 9 évesen az is elkezdett nőni, de azóta megállt azon a szinten, hogy a mellbimbóim kiállnak, és egy kicsit már nőtt. Ezt gyűlölömm wáááá... Nincs menstruációm se. Szörnyen izzadok, annyira, hogy folyik rólam néha a víz szó szerint, és a paattanásaimmal is küzdök. A mellem nem feszül, meg semmi jel nincs arra , hogy nő. Most nekem lehet valami bajom?
Jó, csak egy kicsit, hogy is mondjam megalázó, hogy a mellméretemnek, a derékbőségemnek, meg a magasságomnak köszönhetően a 10 évesek ruháiból válogathatok :S
Amúgy először a mell nő, azután folyás aztán szőr, és mensi ugy tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!