Lányok, ti megkaptátok hetedikben a HPV elleni védőoltást?
30 éve nem volt ilyen, szóval nem.
Az oltás 90 ezerbe kerül, kivéve, ha az iskolai, az ingyenes.
Az a szülő, aki nem adatja be a gyerekének, az egyszerűen hülye. És nem volt olyan orvos, aki lebeszélt volna bárkit is, anyád vagy csak ezzel takarózik vagy csak félreértette az orvost.
Mit értett félre? A szomszédunk háziorvos, vele beszélték meg ezt. Miért ne mondhatta volna? Mondjuk az volt az első alkalom, mikor adták, mikor én hetedikes voltam. Hogy ne legyek kísérleti nyúl, meg még nem tesztelték, meg úgysem használ, meg a Péli Barna barátnőjének is bajai lettek tőle meg elsumákolták ezeket.
Szerintem az orvosok között is van ellenvélemény. Meg ma lehet nem mondaná ezt már.
“ A szomszédunk háziorvos, vele beszélték meg ezt. Miért ne mondhatta volna? Mondjuk az volt az első alkalom, mikor adták, mikor én hetedikes voltam. Hogy ne legyek kísérleti nyúl, meg még nem tesztelték, meg úgysem használ, meg a Péli Barna barátnőjének is bajai lettek tőle meg elsumákolták ezeket.”
Ilyet értelmes háziorvos nem mondott, minden vakcina tesztelve van forgalomba kerülés előtt
"Ilyet értelmes háziorvos nem mondott"
A hangsúly az ÉRTELMESEN van. Te is tudod, hogy az eü-ben dolgoznak nem túl kompetens emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!