Melyik a legjobb hüvelyöblítő (irrigátor)? És milyen hüvelyöblítő való hozzá?
Én is Colpo Cleaner-párti vagyok. :-)
A hüvely öntisztuló, nem kell mosni, öblíteni. A Colpo Cleaner a tejsav-bacilusokat telepíti vissza, ezek tartják fenn a hüvely eglszséges flóráját. Nagyon kevés íz kell bele, talán két deci (nem egy-kt liter, mint a hüvelyzuhanyhoz), és a nyomása minimális.
Nekem tegnap mondta a nőgyógyászom, hogy nyugodtan használhatok ilyen hüvelyöblítőt.
Akkor ezt a pezsgőtablettát kell belerakni?
Ezzel nem "rontok" el belül semmit, ugye?
Köszönöm!
Akkor ezt a Colpo Cleanert kipróbálom.
És hüvelyöblítőnek ilyen folyadék nincs is, csak ez a tabletta?
Ezt a natúr joghurtos öblögetést ajánljátok?
Esetleg a kamillást?
Vagy ezt inkább beszéljem meg a nőgyógyászommal?
Köszönöm!
A natúr joghurtnál higiénikusabb a Colpo Cleaner. Kamillát vagy akármi mást ne fecskendezz magadba, nem éri meg, és nem is használ. Esetleg a gyógyszertári tejsavas irrigáló folyadék, de azt is jobb a Colpo Cleaner tubusával magadba fecskendezni. Kettétöröd a tablettát, rá langyos vizet eresztesz, feloldódik benne, és kész a tejsavas öblítő folyadék, ami helyrehozza a hüvelyed flóráját. Gomba megelőzésére ideális.
Én havonta egyszer használom csak, menszesz után.
Értem. Köszönöm a válaszokat.
A nőgyógyászom azt mondta, ha van bajom, ha nincs, egy héten 2szer nyugodtan használhatom.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!