Miért mondja azt hogy nem vagyok terhes? Én tudom hogy igen teszt is pozitív.
Figyelt kérdés
Voltam már 2 nőgyógyásznal mind 2 azt mondta hogy nem vagyok terhes.
De nekem már 2 hete megkellett volna jönnie mindig megjön időben soha nem késik.
De amikor azt kérdezem tőlük hogy akkor miért nem jön meg azt nem tudják..
Már 4 tesztet csináltam erős pozitív.
5 hónapja próbálkozunk a párommal
2019. aug. 12. 17:03
1/9 anonim válasza:
Méhen kívüli terhesség vagy csak túl korai.
Ultrahangot csináltak
2/9 anonim válasza:
Talán azért mondja mert nem vagy terhes? De te biztosan jobban tudod mint a nőgyógyász.. Végtére is két hetet késett....
3/9 anonim válasza:
A tesztek meg pontatlanok. Ezt jobb ha tudod.
4/9 anonim válasza:
Pozitiv irányban nem téved a teszt. Nagyon korai terhesség lehet, az is elképzelhető hogy két három hetes, trszt kimutatja uh-n nem látszik.
5/9 anonim válasza:
Hiába oltjátok le a kérdezőt, igaza van.
Normális orvoshoz menj. A teszt kizárólag a HCG hormonra reagál, ami terhességi hormon. A késés alátámasztja, hogy terhes vagy.
Vérvételt nem csináltak? Ha 2 hetes késés és pozitív teszt ellenére nem látnak semmit, akkor talán kellene egy béta hcg vérből.
Akár háziorvos kiírja a labort.
Ne hagyd annyiban, mert a méhen kívüli terhesség veszélyes.
7/9 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek is pozitív lett, nem jött meg neki, és kiderult hogy valami betegség okozta, amit ki kellett kezelni. Ettől mutatott pozitívat a teszt. De hát már kis idő és kiderul :)
8/9 anonim válasza:
Kérj vérvétel, és menj el egy 3. orvoshoz. Mondd el, hogy pozi a teszt!
9/9 anonim válasza:
És ha a harmadik is azt mondja hogy nem vagy terhes, hisztizz be hogy de igenis, meg te jobban tudod mint a dokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!