Normális ha így fáj a menstruáció?
Figyelt kérdés
Régebb nem fájt majdnem egyáltalán, viszont fél éve nagyon fáj a hasam 2-3 órával mielőtt megjön. Az alhasam görcsöl nagyon erősen, a méhem szerintem, úgy hogy kimegy az erő a lábamból, ha nem fekszem le, elájulnék. Pár óta után elmúlik, s ha elindul a vérzés, már nem fáj. Normális ez, vagytok még így vele? 17/L2019. aug. 12. 17:03
2/4 anonim válasza:
Így volt nekem is fiatal koromban, kb. a húszas éveim elejéig. Aztán "kinőttem".
3/4 anonim válasza:
Volt nekem is ilyen régen. Nőgyógyászom valamilyen hormonális dologra vezette vissza, és mondta, hogy átmeneti. addig is felírt valamilyen PMS könnyítő gyógyszert, de a nevére nem emlékszem. Kicsit segített is, és pár hónap múlva tényleg elmúlt a dolog.
Menj el a dokihoz és beszélj vele, mert oka bármi lehet, nincs két ugyanolyan nő.
4/4 anonim válasza:
Nem álltál neki szexuális életet élni az utóbbi pár hónapban? Az megbolygathatja a dolgokat anélkül is, hogy teherbe esnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!