Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hány évesen keztetek el...

Ti hány évesen keztetek el tampont használni?

Figyelt kérdés
Fontos lenne a válaszotok! Köszönöm az értelmes és kreatív válaszokat!

2019. aug. 6. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A betét gusztustalan. Vérben tocsog az alsófele az embernek, betéttel a combtövem is folyton véres volt, kényelmetlen benne leülni vagy kb bármilyen mozgást végezni de sportolni eszembe nem jutna, éjjel ki tudja hova mászik a vér belőle: rendszeres volt vele a lepedőn a baleset, ha rosszul mozdulok felcuppan a seggembe és akárki akármit mond, ha az ember gyakran cseréli is de főleg nyáron igenis “menstruáció szaga” van annak az embernek aki betétet használ. A mosható egy fokkal jobb az legalább nem bűzlik és szemetet sem termel de csak arra sem hagyatkoznék.
2019. aug. 6. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:
#10 látszik, hogy még nem használtál. Eleinte azért görcsöl a hasad mert lökődik le mindaz amit irtál. A tamponon ezért meg szokott jelenni többször is egy nagyobb véres nyálkaszerűség. Hidd el, kijön az.
2019. aug. 6. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

12-es (10-es vagyok)

1. Semmilyen hasgörcsökről nem írtam. A legtöbb nő szenved tőle, ha betétet használ, ha tampont.

2. Használtam 1x, de már a 4-ik napon, amikor alig volt meg és ettől függetlenül nem higiénikus, bármit is írtok.

3. A bomlás igenis elindul benn és ha valakinek ez okés, hát csak használjátok, én biztos nem fogom ezentúl sem, inkább cserélek naponta 10x betétet, mosakszom minden cserénél ( ha nem tudok mosakodni, mert pl. melóban vagyok, nedves törlőt használok).

4. Kinek mi jön be, de én pl sosem bűzlöttem csak mert betétet használok.

2019. aug. 7. 16:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!