Ti hány évesen keztetek el tampont használni?
Ha csak az igazság érdekel, miért kell ide kreativitás?😂
Amúgy 14 évesen használtam először, mikor a Balatonon jött meg és akartam fürdeni. Nagyon fájt és nem is találtam a lyukat először.😂 Aztán persze belejöttem úgy a 3. nap után, de kellemetlen volt. Most is csak ilyen vészhelyzetekben használom, mert szűz vagyok és most is fáj.
Te még nem próbáltad?
Még mindig nem használok, mert nem épp higiénikus.
21L
A tampon nem higiénikus? :D Ezen jót mosolyogtam. Egyetértek az egyik hozzászólóval. Konkrétan betéttel a saját véredben ülsz, érintkezik a bőrrel, és még a legjobb betéteknél is lehet érezni azt a tipikus "menstruációs vér szagot". Nem kellemes.
14 éves korom óta tampont használok. Eddig semmi baj nem volt vele.
Sokkal nagyobb biztonság érzetem van a tampontól ellenben a betéttel.
Kedves 7-es és 9-es.
Nem. Nem higiénikus egyáltalán, mert az a vér, nyák, stb, ami ilyenkor kijönne normál esetben (és amit a betét felfog, amit gyakrabban is lehet cserélni, hogy ne legyen szaga), az mind benn marad és a bomlás (ami miatt kinn ugye szagot ad) benn kezdődik el, ami kitűnő táptalaj a baciknak, gombáknak, stb. Nem. Nem kell feltétlenül, hogy fertőzést kapj emiatt, de ha kicsit átgondoljátok mindazt, amit leírtam, akkor ti is rájöttök, hogy qrvára nem higiénikus! Nem. Még akkor sem, ha reklámozzák, ha tucatnyian vannak megelégedve.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!