Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz előtt hüvelygomba,...

Menzesz előtt hüvelygomba, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Majdnem 1 éve szültem, 8 hónap után jött meg először, de már akkor úgy, hogy napokkal előtte előjött a hüvelygomba. És azóta mindig ez van, mielőtt megjön.

Ennek mi lehet az oka? Valaki tapasztalt ilyet?

(Persze utána elmúlik, de elég kellemetlen így.)

2019. aug. 3. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Orvosod mit mondott?
2019. aug. 3. 13:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Vegyek Canesten Combit, aztán hüvelyflóra visszaállítót... Szóval vehetjük úgy, hogy kb semmit. Kiba$ztam már ezekre az évek alatt annyit, hogy tudjam, mit NE csináljak.
2019. aug. 3. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebb cukrosat és menj másik dokijoz. Lehet felül van fertőzve bacival, én is így voltam, ilyesmi tünetekkel. Kaptam rá vmi patikában kevert kúpot, ami egyszerre mindkettőt írtotta
2019. aug. 3. 13:57
 4/6 A kérdező kommentje:

160 ch-t eszek, finomított cukrot, lisztet, élesztőt szinte semmit.

Másik doki kéne valóban, mondjuk 3 hetes várólista van a másik lakcímem szerinti rendelőben, de inkább oda kérek időpontot, azt kivárom, mert a tartózkodáshoz tartozó orvosokkal semmit nem érek. (Odamentem a problémámmal, de őt csak az érdekelte, fog.gátlót akarok-e vagy tegyen fel spirált....)

2019. aug. 3. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Tenyésztést sem csinált?
2019. aug. 3. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerinte "Nem indokolt"...
2019. aug. 3. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!